سایت جامع تحقیق و پروژه های دانشجویی آکادمی

سایت جامع تحقیق و پروژه های دانشجویی آکادمی

جزوه درسی مدیریت پسماند و بازیافت (62 صفحه ورد)

جزوه درسی مدیریت پسماند و بازیافت (62 صفحه ورد)

- مقدمه

الف- اهمیت موضوع :

با افزایش روزافزون جمعیت و کمبود مواد غذایی در سطح جهان، برای کسب و فراوری هرچه بیشتر مواد غذایی،مصرف از منابع محدود فسیلی بالا رفته است.

عرضه و تقاضاهای انرژی در جهان امروزی بصورت کلی از مهترین مسائل روز درآمده است بطوری که به احتمال زیاد جهان تا پایان قرن بیستم و بطور قطع در قرن بیست و یکم با این مسئله شدیداً درگیر خواهدبود. چون منابع انرژی فسیلی مانند نفت و زغال سنگ روزی تمامی خواهند شد. این امر سبب گشته است که کشورهای بزرگ صنعتی از قبیل آمریکا، روسیه، انگلستان، فرانسه،‌ ایتالیا، کانادا،‌ آلمان، ژاپن، هلند و همچنین کشورهایی مانند هندوستان، استرالیا و.... به فکر منابعی مانند خورشید، باد، جزر و مد، ژئوترمال و بیوانرژی باشند که منابعی لایزال و پایان ناپذیرند.

مبحث ما در زمینه بیوانرژی می باشد. بیوانرژی (بیوگاز) در تکنولوژی امروزی منظور تولید مواد گازمایعی مانند گازهای پروتئینی ، الکل و گرما برای تولید الکتریسته ، از ترکیبات آلی موجود در طبیعت مانند پس‌ماندهای کشاورزی و صنایع وابسته به آن و فاضلابهای شهری و روستایی به کمک میکروارگانیسم‌هایی بنام باکتری می باشد.

این روش علاوه بر اینکه توجیه اقتصادی دارد باعث کاهش آلودگی محیط زیست می‌شود.

ب- تعاریف و اصطلاحات :

 در این مبحث تعاریف و اصطلاحات زیر بکار رفته است.

  • Waste (مواد زائد) : موادی هستند که در چرخه تولید ناخواسته هستند ولی قبل تبدیل به مواد مفید می‌باشند.
  • Biomass : به کلیه مواد آلی حاصل از چرخه تولید (به استثنای سوختهای فسیلی) در کشاورزی (چرخه فتوسنتز) گویند که شامل محصولات زراعی (گندم،‌ جو، نخود و...) مواد آلی دامی، فضولات گیاهی مواد زائد و پس ‌مانده‌های تبدیل می‌باشد.

مثال: استفاده از روغن سویا بعنوان روغن هیدرولیک

 

  • Energy (انرژی) : توانایی انجام کار می‌باشد.

زباله‌های شهری حدود ٪20تا%40 رطوبت دارند درصد مواد خشک آنها مطابق جدول زیر می‌باشد.

منبع

درصدمواد خشک٪

منبع

درصد مواد خشک٪

کاغذ

روزنامه

مقوا

سایر

فلزات

فلزات آهن دار

فلزات غیرآهنی

60-27

15-7

18-0

37-26

9

8-6

2-1

غذا

خاک‌روبه

خرده چوب

شیشه

پلاستیک

غیره

18-12

10-4

4-1

12-6

3-1

کمتر از 5

تکنولوژی های بازیافت

1- تکنولوژی کاهش اندازه Size- Reduction - Tec

2- تکنولوژی جداسازی Sorting Tec

3- تکنولوژی تبدیل و بازیافت Recovery& utilization Tec



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
pasmand_196661_7032.zip108.4k





جزوه درسی کاربرد مکانیزاسیون در کشاورزی (پاورپوبنت 30 اسلاید)

جزوه درسی کاربرد مکانیزاسیون در کشاورزی (پاورپوبنت 30 اسلاید) معنی عام مکانیزاسیون: استفاده از تکنولوژی روز در کشاورزی با رعایت تمام جوانب آن برای افزایش بهره وری تا رسیدن به توسعه پایدار است.بنابراین بطور جامع منظور از مکانیزاسیون کشاورزی بکارگیری هر روشی است که موجب افزایش درآمد گردد. معنی خاص مکانیزاسیون: بکارگیری مناسب و بهینه ماشین ها و موتور در مراحل مختلف تولید و فرآوری محصولات کشاورزی است که شامل تکنولوژی طراحی و تولید ماشین ها، تغییر در ساختار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

بیماری های فیزیولوژیک گندم (33 ص pdf)

بیماری های فیزیولوژیک گندم (33 ص pdf) بیماری های فیزیولوژیک گندم شامل: -علائم کمبودعناصر غذایی (کم مصرف و پر مصرف) -فشردگی خاک  -PH خاک -مسمومیت خاک -خشکی -رطوبت زیاد -تاثیر سوء مواد شیمایی و بقایای سموم درخاک -خسارت سرما و یخبندان -تگرگ - ورس (خوابیدگی) -بادزدگی -ریزش دانه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,500 تومان

جزوه آموزشی جامع پرورش قارچ دکمه ای (ورد 50 صفحه)

جزوه آموزشی جامع پرورش قارچ دکمه ای  (ورد 50 صفحه) تولید قارچ دکمه ای   تاریخچه کشت قارچ   انسان از بدو پیدایش در جستجوی غذا بوده و یکی از اولین محصولاتی که توجه او را به خود جلب نموده است قارچها بوده اند به نحوی که سابقه كشت جهانی قارچ به2000 سال پیش می رسد .   خواص غذایی قارچهای خوراکی:   قارچ محتوی نمک های معدنی غنی از جمله كلسيم، فسفر، پتاسيم، مس و مقادیر اندکی آهن.   داراي پروتئين هاي قابل هضم وجذب فراوان. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان 6,000 تومان 50% تخفیف

مدیریت تغذیه درختان پسته (24 ص pdf)

مدیریت تغذیه درختان پسته (24 ص pdf) فهرست مطالب-1 مقدمه-2 تاريخچه-3 سطح زير كشت-4 ارزش اقتصادي-5 معرفي ارقام پسته-6 تقويم باغي درختان پسته-7 معرفي و توصيف مراحل رشد رويشي و زايشي درختان پسته-8 مديريت مسائل شوري در باغات پسته-9 راهكارهاي اجرايي پيرامون كاهش قليائيت خاك و آب-10 معرفي بيشترين كمبودهاي مشاهد ه شده در باغات پست ه استانكرمان-11 بررسي علائم كمبود عناصر غذايي در درختان پسته-12 ضرورت مصرف كودهاي پتاسه در باغات پسته-13 معرفي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,500 تومان

نمونه سوال رشته مهارتی کشت گیاهان دارویی

شامل 60 سوال تستی در زمینه:   سوالات درس تشخیص خاک سوالات درس آبیاری سوالات درس کنترل افات و امراض سوالات درس فراوری سوالات درس انتخاب گونه سوالات درس برداشت سوالات درس ازدیاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

کتاب فهرست آفات، بیماريها و علفهاي هرز مهم محصولات عمده کشاورزي، سموم و روشهاي توصیه شده جهت کنترل آنها

کتاب فهرست آفات، بیماريها و علفهاي هرز مهم محصولات عمده کشاورزي، سموم و روشهاي توصیه شده جهت کنترل آنها غلات (گندم و جو مراتع) 2 برنج 3 درختان میوه سردسیري 4 تاکستان (مو) 5 حبوبات 6 سبزي و جالیز – علفهاي هرز پیاز، سیر و هویج 7 سیبزمینی 8 گوجه فرنگی 9 یونجه، شبدر و اسپرس 10 مرکبات 11 پسته 12 نخیلات 13 انار 14 توت 15 زیتون 16 چاي 17 انجیر 18 چغندرقند 19 پنبه 20 ذرت 21 نیشکر توتون 23 آفتابگردان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

مجموعه مقالات سومین کنگره کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم ( گرایش کاربرد زیست فناوری و نانو فناوری در کشاورزی)

 مجموعه مقالات سومین کنگره کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم   ( گرایش   کاربرد زیست فناوری و نانو فناوری در کشاورزی)  مجموعه مقالات سومین کنگره کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم   ( گرایش   کاربرد زیست فناوری و نانو فناوری در کشاورزی) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

مجموعه مقالات سومین کنگره کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم ( گرایش نقش مهندسی بیوسیستم در کشاورزی ارگانیک و مرسوم)

 مجموعه مقالات سومین کنگره کشاورزی ارگانیک و کشاورزی مرسوم   (  گرایش نقش مهندسی بیوسیستم در کشاورزی ارگانیک و مرسوم) تحلیل عددی فشردگی خاک متاثر از پارامترهای عملکردی تایر در کشاورزی مکانیزه    تاثیر سرعت بارگذاری، اندازه غده و رقم بر روی برخی خواص مکانیکی سیب زمینی   تعیین برخی خواص مکانیکی دو رقم سیب زمینی به منظور کاهش ضایعات   بررسی انتشار گازهای گلخانه‌ای تولید نارنگی بر اساس اندازه مزرعه در استان گیلان   ارزیابی ارگونومیکی پوسچر‌های اندام کارگران کارخانه تولید قارچ سبلان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

جزوه کامل طبقه بندی علف کش ها (پاورپوینت 85 اسلاید)

جزوه کامل طبقه بندی علف کش ها (پاورپوینت 85 اسلاید) طبقه بندي علفكش ها : 1- طبقه بندي بر اساس نام عمومي 2- طبقه بندي بر اساس نام تجاري 3- طبقه بندي بر اساس زمان مصرف 4- طبقه بندی براساس نحوه مصرف 4- طبقه بندي شيميايي (علفكش هاي معدني، علفكش هاي آلي) 5- طبقه بندي از نظر عمل (مانع سنتز كلروفيل، توقف رشد، اختلال در ميتوز) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان

جزوه کامل درسی گیاهشناسی 1 (پاورپوینت)

جزوه شامل 250 اسلاید به صورت پاورپوینت شامل: nفصل اول. سلول و بافتهای گیاهی nفصل دوم. مورفولوژی اندامهای گیاهی nفصل سوم. ساقه (Stem) nفصل چهارم. ساختمان گل و میوه nفصل پنجم. رشد و نمو در گیاهان nفصل ششم. متابولیسم nفصل هفتم. تغذیه گیاه nفصل هشتم. فتوپریودیسم فصل نهم. هورمونهای گیاهی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

جزوه کامل درسی فیزیولوژی گیاهان زراعی (پاورپوینت)

جزوه در 445 صفحه و اسلاید به صورت پاورپوینت شامل فصل های: ¡ فصل اول- سلول ¡ فصل دوم- مواد تشکیل دهنده سلولها ¡ فصل سوم - آب ، یکی از اجزای تشکیل دهنده گیاه ¡ فصل چهارم –انتقال ¡ فصل پنجم - انتقال ترکیبات آلی ¡ فصل ششم - فتوسنتز ¡ فصل هفتم-  رشد و نمو ¡ فصل هشتم – فيزيولوژي بذر ¡ فصل نهم مواد  تنظیم کننده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان

کود سبز

کود سبز شامل گیاهی است که آنرا قبل از کاشت محصول اصلی کشت کرده و بعد از مقداری رشد سبزینه آنرا به زمین بر می گردانند بدون اینکه از این گیاه محصولی برداشت کنند این گیاه می تواند شامل هر گیاهی باشد غیر از آنهایی که بخشهای خشبی دارند با اثر آللوپاتی بر روی گیاه محصول دار بعدی می گذارند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان