سایت جامع تحقیق و پروژه های دانشجویی آکادمی

سایت جامع تحقیق و پروژه های دانشجویی آکادمی

زعفران(Crocus sativus) از کاشت تا برداشت (پاورپوینت 24 اسلاید)

زعفران(Crocus   sativus) از کاشت تا برداشت  (پاورپوینت 24 اسلاید)

زعفران از خانواده زنبقيانIridaceae  است. نام علمى آن Crocus   sativus  و گياهى علفي، پايا و بدون ساقه است که داراى غده‌هاى پياز مانند توپر به‌نام 'بنه' با قطر ۳ تا ۵ سانتى‌متر مى‌باشد. هربنه ۶ تا ۹ برگ باريک نظير برگ علف‌هاى چمنى توليد مى‌کند و نيز داراى ۱ تا ۳ گل ارغوانى و هر گل داراى ۶ برگ باريک نظير برگ علف‌هاى چمنى توليد مى‌کند و نيز داراى ۱ تا ۳ گل ارغوانى و هر گل داراى ۶ گل‌برگ مى‌باشد. مادگى در مرکز گل قرار گرفته و داراى يک تخمدان غده‌اى بوده و از قسمت تخمدان، خامه باريکى خارج مى‌گردد. خامه زرد رنگ به يک کلاله شفاف قرمز نارنجى ۳ شاخه‌اى به‌طول ۰ ۲/۵ تا ۳ سانتى‌متر تقسيم مى‌شود. سه کلاله همراه با خامه‌اى که حدود ۵ سانتى‌متر است، پس از خشک کردن، همان زعفران تجارتى را تشکيل مى‌دهد.



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 13,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Crocus---sativus_165654_9859.zip2.7 MB